Brentford FC

Griffin Park - Panorama - Jack Tanner - Flickr
Brentford FC – Griffin Park – Panorama – Jack Tanner – Flickr

[tab]

[tab_item title=”Fakta om”]

Fakta om Brentford F.C.

 • Kælenavn: The Bees
 • Grundlagt: 1889
 • Manager: Thomas Frank
 • Stadion: Brentford Community Stadium – 17.250 tilskuere
 • Mesterskaber: 0
 • Kampprogram: Her
 • Billetter: Læs i teksten under overskriften “Billetter
 • Hjemmeside:  www.brentfordfc.co.uk/
 • Brentford Superstore: Butikken er i Braemar Road ved Griffin Park
  Mandag til Fredag: kl.10-16, Lørdag kampdage: kl. 12 – 18 (lukket under kampen)

Sådan kommer du til Brentford Community Stadium

Brentford Community Stadium ligger ca. 100m fra “Kew Bridge Station” på “Hounslow Loop Line” (Overground).  Du kan tage toget fra “London Bridge” eller “Waterloo” til “Kew Bridge Station.” Det tager omkring 45 min med toget.
Både “London Bridge” og “Waterloo” er nemme at komme til via underground fra London Centrum.

[/tab_item]

[tab_item title=”Brentford billetter”]

Brentford billetter

Brentford er den nye danskerklub i London. I denne sæson har Brentford store forventninger til den danske landsholdsspiller, Henrik Dalsgaard. Brentford har overraskede mange i engelsk fodbold de seneste sæsoner, hvor londonklubben spiller godt med om playoff-pladserne i den hårde The Championship. Brentford FC spiller på Griffin Park, i hvert fald også frem til jul, da et nyt stadionprojekt er i gang i det vestlige London, hvor klubben i 2019 flytter til det nye stadion med plads til 20.000. Griffin Park er lille og gammelt og kan kun rumme 12.763 tilskuere. Det betyder at Brentford billetter er forholdsvis eftertragtet. Det er dog slet ikke umuligt, men du kan ikke være sikker på at købe uden medlemskab – £20 – pr år. Ved medlemskab sparer du £5 pr billet.

Læs den komplette rejseguide til Brentford FC. Klik her for at læse om klubben, transport, pubs osv. 

Generelt om Brentford billetter via Brentfordfc.co.uk

Til kategori A kampene er billetterne i første omgang forbeholdt tidligere kunder og sæsonkortholderne, og herefter medlemmerne og til sidst generel sale.

Vil du gerne se Brentford, så vil jeg i første omgang anbefale dig at registre dig på klubbens hjemmeside og herefter se om billetterne til den kamp du ønsker at se er på generel sale. Se her.

Medlemskab og gratis registrering her: Du skal registre dig på hjemmesiden og så kan du købe billetter online.

Bemærk at The Brook Road Stand er kun til udebanesupportere.

Billetterne er delt i to kategorier alt efter modstanderen.

Kategori A – £25-£30 for en voksen – online priser

Kategori B – £23-£28 for en voksen – online priser

Købes billetterne på dagen er de £5 dyrere end dem ovenover.

Hjemmeside:  www.brentfordfc.co.uk/

Billetter kan købes på Brentfords hjemmeside eller ved billetstanderne ved indgangen til stadionet på kampdagen og via telefon 0845 3456 442.

Køb via vores samarbejdspartnere:

BRENTFORD KAMPE LIGA/CUP PRIS

18 August 2024

BRENTFORD - CRYSTAL PALACE

31 August 2024

BRENTFORD - SOUTHAMPTON

Premier League

28 September 2024

BRENTFORD - WEST HAM

Premier League

5 Oktober 2024

BRENTFORD - WOLVERHAMPTON

Premier League

26 Oktober 2024

BRENTFORD - IPSWICH

Premier League

9 November 2024

BRENTFORD - BOURNEMOUTH

Premier League

30 November 2024

BRENTFORD - LEICESTER CITY

Premier League

7 December 2024

BRENTFORD - NEWCASTLE

Premier League

21 December 2024

BRENTFORD - NOTTINGHAM

Premier League

29 December 2024

BRENTFORD - ARSENAL

Premier League

14 Januar 2025

BRENTFORD - MANCHESTER CITY

Premier League

18 Januar 2025

BRENTFORD - LIVERPOOL

Premier League

25 Februar 2025

BRENTFORD - EVERTON

Premier League

8 Marts 2025

BRENTFORD - ASTON VILLA

Premier League

5 April 2025

BRENTFORD - CHELSEA

Premier League

19 April 2025

BRENTFORD - BRIGHTON

Premier League

3 Maj 2025

BRENTFORD - MANCHESTER UNITED

Premier League

18 Maj 2025

BRENTFORD - FULHAM

Premier League

[/tab_item]

[tab_item title=”En dag i Brentford”]

Guide: En dag ved Griffin Park

[gdl_gallery title=”brentford-fc” width=”350″ height=”300″ galid=”1″ ]

Londonklubber.dk ønsker dig en god tur! Smid gerne en besked, hvis jeg har overset noget!
[/tab_item]

[tab_item title=”Brentfords historie”]

Brentfords historie

De rød-hvid stribede fra Brentford F.C spiller efter en lang årrække i League1 nu i landets næstbedste række, The Championship. Brentford F.C. blev stiftet i 1889, og klubben ligger i det vestlige London i bydelen Hounslow. De spiller på Griffin Park(12,763), hvilket de har gjort siden 1904. Brentfords kælenavn er “The Bees,” hvilket også kan ses på logoet.

Da Brentford F.C. skulle stiftes var det for at give mændene noget at give sig til om vinteren, da mange gik til roning om sommeren. Der var afstemning om hvorvidt roklubben og den nystartede fodboldklub skulle slåes sammen og hedde “The Brentford rowing and Football Club.” Dette navn blev dog nedstemt og klubberne fik hver deres navne.

The Bees’ mest succesfulde periode var i løbet af 1930erne, hvor holdet præsterede en 6.plads i 1. division. Efter 2. verdenskrig har klubben spillet i den 3. og 4. bedste liga.

RivalerGriffin-Park-by-Yellowstone21

Brentfords største rival er Vestlondons storebror Fulham. De spiller spiller sjældent kampe mod hinanden og er kun rivaler i form af naboskabet.

[/tab_item]

[tab_item title=”Hoteller”]

Der er ufattelig mange hoteller i London, og det kan være en jungle og et sats at vælge et hotel i den engelske hovedstad. Man skal regne med at de fleste værelser er små og dyre i forhold til danske standarder. Det er dog muligt, at finde et hotel i den prisklasse og beliggenhed, som passer til dig. Det behøver slet ikke at være så dyrt! Det vi finder vigtigt i London er prisen og beliggenheden. De fleste af vores hotel-anbefalinger ligger centralt i London, så man kan gå til de fede centrale seværdigheder, spisesteder og shoppingsteder, samt at der ligger en undergroundstation tæt på, så man nemt kan komme til stadionet. Du kan læse om nogle af de steder, som vi anbefaler i London:

Læs om hotellerne her:

The Strand Continental (∗)

2* hotel – The Strand Continetal – Hotellet er det billige alternativ til vandrehjemspriser og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Det her hotel skal du booke, hvis du “bare” skal have et ok sted at sove og ikke forventer den vidt høje standard. Der er endda gratis morgenmad og værelserne er rene. Kan klart anbefales til drengeturen! Det er afprøvet! Laveste pris pr. nat

[gdl_gallery title=”strand-continental” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”100″]

The Strand Palace (∗∗∗)

3* hotel – The Strand Palace – Hotellet er et lækkert hotel nær Themsen og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Dette hotel har 4+ i brugeranmeldelser på hotels.com. Laveste pris/nat

[gdl_gallery title=”strand-palace” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”98″]

The Days Inn – Paddington (∗∗∗)

3* Hotel – Days Inn Paddington – Hotellet ligger i det populære Paddington, tæt ved Paddington Station, Hyde Park og Oxford Street. I dette område ligger mange fine turistklasse hoteller, som alle ligner hinanden. Værelserne er fine på dette hotel, hvor der også er tv og så er det incl. stor morgenmads buffet.  Der er gratis WIFI i fællesarealerne. Laveste pris på Dobbeltværelse pr. nat.

[gdl_gallery title=”days-inn” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”101″]

Norfolk Plaza (∗∗∗)

3* Hotel – Norfolk Plaza – Dette hotel ligger i en fredet bygning, beliggende i Paddington, hvor der både er travlt, men også rolige og små oaser af grønt. Receptionen, baren og loungen har en behagelig og afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder på satellit-tv og wifi. Paddington er en perfekt base, hvor du har hurtig adgang til alle områder af London. I området er også Paddington Station, hvor både tog og tuben afgår fra. Der er morgenmad med i prisen. Laveste pris pr- nat

[gdl_gallery title=”norfolk” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”99″]

Melia White House (∗∗∗∗)

4* hotel – Melia White House Hotel – Dette 4 stjernet hotel ligger centralt og tæt på Undergroundstationen “Euston Square.” Det er for dig, som gerne vil sove et godt sted i lækre omgivelser, venligt personale og inkl. wifi. Hotellet har fået 4,3 ud af 5 af brugerne. Laveste pris/nat:

[gdl_gallery title=”melia” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”102″]

[/tab_item]

[tab_item title=”Pubs”]

Pubs i Brentford

Det er ret nemt at finde en pub nær Griffin Park, da der ligger en ved hvert af de 4 hjørner af stadionet. Pubsene minder meget om hinanden, og byder alle på en god stemning før og efter kampen.

Se det her interaktivekort, som The Guardian har lavet:
http://www.theguardian.com/travel/interactive/2013/mar/15/brentford-football-club-pub-each-corner-interactive 

The Griffin, The Royal Oak, The New Inn og The Princess Royal
Alle fire pubs har meget til fælles. De er alle meget hyggelige pubs med god stemning før og efter kampen. Det er alle sammen en del af den stemning som er ved engelsk fodbold. Der er her man har optakten og opbygger den gode forventning pg det er også her man tager hen for at drøfte kampe og forhåbentlig fejre sejren. De ligger alle få skridt fra stadionet. Der er en video via linket til The Guardian om hver pub. Se den!

[/tab_item]

[/tab]