Charlton billetter

Charlton Athletic billetter

Vil du opleve ægte britisk fodboldstemning i London, så er Charlton Athletic et rigtig godt bud. Klubben fra SE7 –  sydøstlige London spiller i denne sæson 22/23 i League One. Klubben som en gang spillede Premier League med bl.a. Claus Jensen på banen, har stadig et af de klassiske stadions med nogle fantastiske og lokale fans. Selvom der sjældent er udsolgt på The Valley,  så kan der være en fantastisk stemning på stadionet, som emmer af britisk fodbold. Det er ret nemt at få Charlton billetter. Klubben gør særligt meget ud af, at være en familieklub, hvor børn er mere end velkomne. Familietribunen(Family Stand) er i det nordvestlige hjørne.

Læs den komplette rejseguide til Charlton Athletic. Klik her for at læse om klubben, transport, pubs osv. 

Generelt om Charlton billetter via cafc.co.uk

Du kan købe Charlton billetter på 3 forskellige måder

PERSONLIGT FREMMØDE:

The Valley Superstore ved stadionet er åbent mandag til fredag mellem 9.30-17, samt lørdage 10-13(ikke kampdage) og 10- en time efter kampen på kampdage. Bemærk, at 2 timer inden kampstart hæves billetprisen med £3.

TELEFONISK: 
Chatltons billetkontor har åbent:

Mandag, Trisdag, Onsdag, Fredag 9-17(engelsk tid)

Torsdag og Lørdag 9-13(engelsk tid)

Billetkontor: (+44) 03330 14 44 44

ONLINE
Billetter til hjemmekampene, som er købt online kan printes hjemmefra og medbringes til kampen. Den skal bare scannes ved den indgang du har bestilt til.

Charlton Athletic er forsat den billigste klub i London at følge. Hold øje med deres hjemmeside, da de ofte kører kampagne kampe, hvor de sælger billetterne til kun £5.

Billetterne koster altså fra £18 til £37, men der kører ofte tilbud på Charltons hjemmeside og hvis I er en familie af sted med to voksne og to u.18 eller u.11, så kan man få familierabat. Du kan se Charltons fulde kampprogram her.

Kontakt:
Adresse: Floyd Road, Charlton, SE7 8BL
Tlf billetkontor: (+44) 03330 14 44 44
Hjemmeside: http://www.cafc.co.uk

 

Du kan også købe gennem vores samarbejdspartnere

CHARLTON KAMPE LIGA/CUP PRIS
Ingen begivenhed fundet

Kort over Charlton Athletic – The Valley – Pubs – Transport

Charlton billetter