Chelsea billetter

Chelsea billetter

Chelsea F.C. – The Blues – holder til i det vestlige London få hundrede meter fra en anden londonklub, Fulham.  Vil du se Chelsea live på et næsten altid udsolgt Stamford Bridge? Det kan være forholdsvis besværligt at få billetter til Chelsea. Det er dog ikke helt umuligt og her kan du læse nogle forslag til, hvordan du kommer ind og se de tidligere Premier League mestre og de tidligere Champions League mestre på Stamford Bridge sammen med 42.500 andre. I denne sæson har klubben allerede i juli meldt udsolgt af sæsonkort, dvs at 23/24 igen vil nærmest altid være udsolgt på The Bridge og Chelsea. Chelsea billetterne kommer yderst sjældent i åbent salg(general sale.) Det sker faktisk kun en sjældent gang til Carobao Cup og FA-cup.

Køb gennem vores samarbejdspartnere:

CHELSEA KAMPE LIGA/CUP PRIS

18 August 2024

CHELSEA - MANCHESTER CITY

Premier League

30 August 2024

CHELSEA - AFC WIMBLEDON

Engelska Ligacupen

31 August 2024

CHELSEA - CRYSTAL PALACE

Premier League

1 September 2024

CHELSEA - CRYSTAL PALACE

28 September 2024

CHELSEA - BRIGHTON AND HOVE ALBION

Premier League

29 September 2024

CHELSEA - BRIGHTON & HOVE ALBION

5 Oktober 2024

CHELSEA - NOTTINGHAM FOREST

Premier League

6 Oktober 2024

CHELSEA - NOTTINGHAM FOREST

26 Oktober 2024

CHELSEA - NEWCASTLE UNITED

Premier League

27 Oktober 2024

CHELSEA - NEWCASTLE UNITED

9 November 2024

CHELSEA - ARSENAL

Premier League

10 November 2024

CHELSEA - ARSENAL FC

30 November 2024

CHELSEA - ASTON VILLA

Premier League

1 December 2024

CHELSEA - ASTON VILLA

14 December 2024

CHELSEA - BRENTFORD

Premier League

15 December 2024

CHELSEA - BRENTFORD FC

26 December 2024

CHELSEA - FULHAM FC

Premier League

15 Januar 2025

CHELSEA - AFC BOURNEMOUTH

Premier League

18 Januar 2025

CHELSEA - WOLVERHAMPTON WANDERERS

Premier League

19 Januar 2025

CHELSEA - WOLVERHAMPTON WANDERERS

1 Februar 2025

CHELSEA - WEST HAM UNITED

Premier League

2 Februar 2025

CHELSEA - WEST HAM UNITED

26 Februar 2025

CHELSEA - SOUTHAMPTON FC

Premier League

8 Marts 2025

CHELSEA - LEICESTER CITY

Premier League

9 Marts 2025

CHELSEA - LEICESTER CITY

2 April 2025

CHELSEA - TOTTENHAM HOTSPUR

Premier League

12 April 2025

CHELSEA - IPSWICH TOWN

Premier League

13 April 2025

CHELSEA - IPSWICH TOWN FC

26 April 2025

CHELSEA - EVERTON

Premier League

27 April 2025

CHELSEA - EVERTON FC

3 Maj 2025

CHELSEA - LIVERPOOL

Premier League

4 Maj 2025

CHELSEA - LIVERPOOL FC

18 Maj 2025

CHELSEA - MANCHESTER UNITED

Premier League

Generelt om Chelsea billetter 

Du kan enten købe Chelsea billetter gennem Chelseas officielle hjemmeside eller gennem en af vores samarbejdspartnere. Chelsea er meget populær blandt lokale fans og turister fra hele verden, så det er ikke nemt at få fingrene i billetter til Chelseas hjemmekampe.  Du kan her nedenfor læse om de forskellige muligheder for anskaffelse af billetter.

Fodboldrejse til Chelsea FC:

Den nemmeste måde at komme til kamp på Stamford Bridge er ved at booke en fodboldrejse til Chelsea gennem en af de rejsebureauer, der specialiserer sig i kampbilletter og/eller komplette rejsepakker, der ofte også inkluderer hotelophold i London. Dette er den letteste måde at sikre sig billetter til Chelseas kampe, og hvis man eksempelvis rejser som en større gruppe eller ønsker en komplet rejseløsning, der gør turen til en Chelsea-kamp så komfortabel som muligt. Du kan finde en prissammenligningstabel for vore samarbejdspartnere.

Sådan køber du billetter gennem Chelsea.com

Chelsea sætter billetterne til hjemmekampe til salg 42 dage før kampen. Her er nogle forskellige retningslinjer for, hvem som må købe billetterne:

Uge 1: Medlemmerne må købe 1 billet.
Uge 2: Må sæsonkortholderne og medlemmerne købe 2 ekstra billetter.
Uge 3: Eventuelle resterende billetter kan købe på General Sale – salg uden medlemskab.

Du skal være tidligt ude, hvis du vil have en chance for at købe billetter gennem ChelseaFC.com og sidde klar den dag billetterne til din kamp(e) bliver sat til salg. Du skal købe medlemskabet: Adult membership (£32 pr. sæson). Det er et medlemskab for dig, som kun ønsker at købe Chelsea billetter. Ved køb af medlemskabet sparer du endda £5 pr billet i forhold til ikke medlemmer. Du skal dog opspare Loyalty point til de “store” kampe, såsom Cup finaler, samt semi-finaler. Ved køb af medlemskabet bliver du også alarmeret, når det er tid til at købe billetterne. Billetterne til Premier League kampene bliver sat til salg 42 dage før kampstart.

Billetpriser:

Kategori AA: £56-£82 Alt efter hvor du vil sidde på stadionet. (Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur)

Kategori A: £52-£70 Alt efter hvor du vil sidde på stadionet.

Kategori B: £47-£65 Alt efter hvor du vil sidde på stadionet.

Kontakt: Tlf. Billetkontor: 0871 984 1905 Hjemmeside: http://www.chelseafc.com/ og Chelsea Danmark: http://www.chelseafc.dk/

Læs hele vores guide til The Bridge. Du kan bl.a. læse om stadion tours, pubs, ved og omkring Stamford Bridge, transport og hoteller

Sådan kommer du til Stamford Bridge:

Undergrundsstationen du skal stå af ved hedder Fulham Broadway og ligger på District Line. Stadionet er nogle få minutters gang derfra. Følg folkemængden!  Ulempen ved denne station er, at der er uendeligt mange mennesker, og du går glip af både pubs og glæden ved at være en del af en kæmpe glad folkemængde på vej i de trafiklukkede veje.

Et andet alternativ i nærheden er undergrundsstationen Parsons Green, som er et stop fra Fulham Broadway. Der er ca. 1 kms gang fra stadionet.

Chelsea pubs i London

Der er masser af pubs rundt om Stamford Bridge. På kampdage er der fyldt med blå trøjer, men selv når der ikke er kamp kan man møde Chelsea fans ved vandhullerne rundt om stadionet. Når du skal på The Bridge kan det klart anbefales at stå af på undergrundsstationen “Parsons Green.” I dette område ligger en masse Chelsea pubs. En af dem “The White Horse,” som ligger 50m fra udgangen af “tuben.” Du skal gå ned på vejen og dreje til højre. Pubben er lettere crowded med Chelsea fans. Om sommeren er der tændt op i grillen på det store serveringsområde foran pubben. Her står man så og nyder sin pint, mens man diskuterer fodbold og dagens kamp. En hyggelig måde at lade op til kampen på.

The Fox and Pheasant – placeret på Billing Road, en sidegade til Fulham Road, omkring 100 meter fra East Stand. En hyggelig og charmerende lille pub der åbner tidligt på kampdage. I modsætning til mange andre pubber i området, har “Foxen” fastholdt deres klassiske design og atmosfære.

Brogan finder du på Fulham Broadway – diagonalt overfor indgangen til ”tuben”. Den irske pub er hyggelig og består af flere indbyrdes forbundne gulve og balkoner. På weekend aftener, er det normalt fyldt.

Baren på La Reserve – beliggende på Hotel La Reserve på Fulham Road, lige uden for Stamford Bridge. Faktisk er det ikke en pub, men en almindelig hotel bar – men her er der helt pakket på kampdage. Godt samlingssted efter kampen til en aftermatch snak og i forbindelse med en pubcrawl.

Lloyd – placeret ovenpå i Fulham Broadway mall. Den første (eller sidste) pub du møder, hvis du går i ”undergrunden” fra Fulham Broadway. Lloyd ‘s er en del af kæden Weatherspoon og føles en smule plasticky. Maden er billig og god. Om aftenen er det ofte mange mennesker.

The Butchers Hook – placeret på Fulham Road overfor indgangen til East Stand. Det blev grundlagt i Chelsea 14 marts 1905. Dengang hed den ”The Rising Sun”. Det er kun få år siden den skiftede navn til The Butchers Hook og gennemgik endnu en ansigtsløftning. I dag er den klassiske pub en moderne og stiv gastropub. Traditionen tror er den stadig fuld af Chelsea fans på kampdage.

The Imperial Arms – placeret på Kings Road. En af de pubber omkring Stamford Bridge, hvor det har en tendens til at være sang før og efter kampene.

The Atlas – er på Seagrave Road. Selv om denne pub nær Swift House. Kendt for at have god mad.

[gdl_gallery title=”chelsea billetter” width=”360″ height=”540″ galid=”1″ ]