Tottenham på Wembley

Tottenham billetter

Tottenham billetter

Kunne du tænke dig, at se Tottenahm fra tribunerne på et næsten altid udsolgt Tottenham Hotspur Stadium med 62.850 andre tilskuere og være i selskab med Son Heung-min og Richarlison i det nordlige London? Ange Postecoglous mandskab spiller mange kampe på Tottenham Hotspur Stadium i denne sæson. Her er en guide til hvordan du får fat i billetter til Tottenham.

På trods af den øget kapacitet efter skiftet fra White Hart Lane til Tottenham Hotspur Stadium er Tottenham billetter meget eftertragtede. Det er meget sjældent, at billetterne kommer på General Sale (åbent salg.) Det forekommer oftest til Premier League kampe mod lavere rangerende klubber, samt til Carabao Cup og FA-cup.

Du kan enten købe Tottenham billetter gennem Tottenhams officielle hjemmeside, Den danske fanklub eller gennem en af vores erfarne skandinaviske samarbejdspartnere. Du kan finde de billigste billetter udbudt af vores samarbejdspartnere neden for.

Køb gennem vores samarbejdspartnere

TOTTENHAM KAMPE LIGA/CUP PRIS

10 August 2024

TOTTENHAM - BAYERN MUNICH

24 August 2024

TOTTENHAM - EVERTON

Premier League

25 August 2024

TOTTENHAM - EVERTON FC

14 September 2024

TOTTENHAM - ARSENAL

Premier League

15 September 2024

TOTTENHAM - ARSENAL FC

21 September 2024

TOTTENHAM - BRENTFORD

Premier League

22 September 2024

TOTTENHAM - BRENTFORD FC

19 Oktober 2024

TOTTENHAM - WEST HAM UNITED

Premier League

20 Oktober 2024

TOTTENHAM - WEST HAM UNITED

2 November 2024

TOTTENHAM - ASTON VILLA

Premier League

3 November 2024

TOTTENHAM - ASTON VILLA

9 November 2024

TOTTENHAM - IPSWICH TOWN

Premier League

10 November 2024

TOTTENHAM - IPSWICH TOWN FC

30 November 2024

TOTTENHAM - FULHAM

Premier League

1 December 2024

TOTTENHAM - FULHAM FC

7 December 2024

TOTTENHAM - CHELSEA

Premier League

8 December 2024

TOTTENHAM - CHELSEA FC

21 December 2024

TOTTENHAM - LIVERPOOL

Premier League

22 December 2024

TOTTENHAM - LIVERPOOL FC

29 December 2024

TOTTENHAM - WOLVERHAMPTON WANDERERS

Premier League

4 Januar 2025

TOTTENHAM - NEWCASTLE UNITED

Premier League

5 Januar 2025

TOTTENHAM - NEWCASTLE UNITED

25 Januar 2025

TOTTENHAM - LEICESTER CITY

Premier League

26 Januar 2025

TOTTENHAM - LEICESTER CITY

15 Februar 2025

TOTTENHAM - MANCHESTER UNITED

Premier League

16 Februar 2025

TOTTENHAM - MANCHESTER UNITED

25 Februar 2025

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

Premier League

26 Februar 2025

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

8 Marts 2025

TOTTENHAM - BOURNEMOUTH

Premier League

9 Marts 2025

TOTTENHAM - AFC BOURNEMOUTH

5 April 2025

TOTTENHAM - SOUTHAMPTON

Premier League

6 April 2025

TOTTENHAM - SOUTHAMPTON FC

19 April 2025

TOTTENHAM - NOTTINGHAM FOREST

Premier League

20 April 2025

TOTTENHAM - NOTTINGHAM FOREST

10 Maj 2025

TOTTENHAM - CRYSTAL PALACE

Premier League

11 Maj 2025

TOTTENHAM - CRYSTAL PALACE

25 Maj 2025

TOTTENHAM - BRIGHTON & HOVE ALBION

Premier League

Generelt om Tottenham billetter

Som udgangspunkt er der tre måder at sikre sig billetter til Tottenhams kampe på. Da klubben er så populær blandt fans i London og over hele verden, er det ikke altid helt nemt at få fingre i billetter til Tottenhams  kampe. Helt generelt, så skal du købe dine billetter hjemmefra og i god tid. Du har flg. muligheder for at få fingrene i Tottenham billetter:

Læs hele vores rejseguide til Spurs. Du kan bl.a. læse om stadion tours, pubs, Tottenham seværdigheder, hoteller, transport til stadionet og meget mere.

Fodboldrejse til Tottenham Hotspur:

Den nemmeste måde at komme til kamp på Tottenham Hotspur Stadium er ved at booke en fodboldrejse til Tottenham gennem en af de rejsebureauer, der specialiserer sig i kampbilletter og/eller komplette rejsepakker, der ofte også inkluderer hotelophold i London. Dette er den letteste måde at sikre sig billetter til Tottenhams kampe, hvis man eksempelvis rejser som en større gruppe eller ønsker en komplet rejseløsning, der gør turen til en Spurs-kamp så komfortabel som muligt. Du kan finde en prissammenligningstabel for vore samarbejdspartnere.

Tottenham billetter gennem Tottenhamhotspur.com

Du kan være heldig at købe billetter til Tottenhams hjemmekampe i Premier League uden medlemskab, General Sale. Det forkommer kun mod lavere rangerende Premier League klubber. Vil du have en god chance for at skaffe billetter til Tottenhams kampe mod andre store klubber, så skal du købe medlemskab for Tottenham billetterne.

Der er to medlemskaber som vil være interessante for os, som ikke er i London hver weekend. OneHotspur eller OneHotspur+. Det koster hhv. £43 og £48 pr. sæson.

One Hotspur giver dig en række fordele. Du får mulighed for at købe en billet pr. kamp – Premier League, Cups og Europæiske kampe, men er ikke garanteret. Du opnår forskellige yderligere fordele og rabatter, bl.a. 10% på Sky Walk.

Kampene er delt op i 3 kategorier, så priserne kommer helt an på, hvem modstanderen er.  Selve billetterne koster fra £32 (Cat. C) – £48 (Cat. A) for samme sæde. De dyreste billetter koster £81.

Kontakt:

Tlf. Billetkontor: 0207 619 5000
Hjemmeside: http://www.tottenhamhotspur.com/

Tottenham billetter gennem Spurs.dk

Tottenham Danmark (White Hart Danes) er en anden mulighed for at købe Tottenham billetter. Du skal først meldes ind(250kr pr. år) og derefter kan du så ansøge om en billet. Priserne for billetterne er de samme som på Tottenhams officielle hjemmeside. www.spurs.dk 

Sådan kommer du til Tottenham Hotspur Stadium:

Tottenham Hotspur holder til på Tottenham Hotspur Stadium i nordlondon. Den nemmeste måde at komme til stadionet fra det centrale London er med tog.  Du kan tage toget fra “Liverpool Street Station” ud til “White Hart Lane Railway Station.” Du skal regne med ca. 20 min i tog. Fra WHL Railway Station er der kort afstand til stadionet. Nærmeste undergrundsstation er Seven Sisters på Victoria-linjen. Det tager ca. 20 minutter at gå fra denne station.

Tottenham pubs i London

The Bricklayers Arms er stedet at tage en pint med andre Tottenham fans, hvilket er meget tydeligt med Spurs halstørklæder, programmer og fotos på væggene. Bricklayers er kun få minutter fra stadionet, og derfor også ekstremt populært og fyldt på kampdage. Et alternativ er Beavertown Corner Pin, der også ligger tæt ved stadion og er gerne fyldt på kampdage.

Vil du have et mindre fyldt sted at få en pint på kampdage, så kan du gå tværs over gaden, Seven Sisters, til The Bell and Hare, som faktisk har den største beer garden i området – med tre barer – og er specielt lækker, når solen skinner. En bonus er, at på tørvejrs dage, så tænder de også grillen!