Hoteller i London

Der er mange hoteller i London, og det kan være en jungle og et sats at vælge et hotel i den engelske hovedstad. Man skal regne med at de fleste værelser er små og dyre i forhold til danske standarder. Det er dog muligt, at finde et hotel i den prisklasse og beliggenhed, som passer til dig. Det behøver slet ikke at være så dyrt! Se vores anbefalinger her:

Hoteller i London - Andy Roberts - flickr

Der er nærmest uendelig mange hoteller i London, og det kan være en jungle og et sats at vælge et hotel i den engelske hovedstad. Man skal regne med at de fleste værelser er små og dyre i forhold til danske standarder. Det er dog muligt, at finde et hotel i den prisklasse og beliggenhed, som passer til dig. Et hotel i London behøver slet ikke at være så dyrt! Det vi finder vigtigt i London er prisen og beliggenheden. De fleste af vores hotel-anbefalinger ligger centralt i London, så man kan gå til de fede centrale seværdigheder, spisesteder og shoppingsteder, samt at der ligger en undergroundstation tæt på, så man nemt kan komme til stadionet. Du kan læse om nogle af de steder, som vi anbefaler i London:

Perfekt til Drengerøvsturen – under 250kr pr. nat pr. person (Covent Garden)

The Strand Continental (∗)

2* hotel – The Strand Continetal – Hotellet er det billige alternativ til vandrehjemspriser og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Det her hotel skal du booke, hvis du “bare” skal have et ok sted at sove og ikke forventer den vildt høje standard. Der er endda gratis morgenmad (toast + instant-kaffe) og værelserne er rene. Kan klart anbefales til drengeturen! Man kan booke dobbelt værelse, 3-mands, 4-mands og op til 6-mandsværesler med toilet på gangen. Det er afprøvet!

[gdl_gallery title=”strand-continental” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

Gode hoteller til fornuftige priser (700-1100 kr/nat for et dobbeltværelse)

Havenstock Hotel (3,5*)

3,5* hotel – Havenstock – Hotellet er et lækkert hotel nær Camden Town og tæt på “Tuben” Belsize Park på Northern Line, og dermed bekvemmeligt, hvis man skal på Wembley.  Dette hotel har 3,6 i brugeranmeldelser på hotels.com.

[gdl_gallery title=”havenstock” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

The Strand Palace (∗∗∗)

3* hotel – The Strand Palace – Hotellet er et lækkert hotel nær Themsen og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Dette hotel har 4+ i brugeranmeldelser på hotels.com. Laveste pris/nat

[gdl_gallery title=”strand-palace” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

The Days Inn – Paddington (∗∗∗)

3* Hotel – Days Inn Paddington – Hotellet ligger i det populære Paddington, tæt ved Paddington Station, Hyde Park og Oxford Street. I dette område ligger mange fine turistklasse hoteller, som alle ligner hinanden. Værelserne er fine på dette hotel, hvor der også er tv og så er det incl. stor morgenmads buffet.  Der er gratis WIFI i fællesarealerne.

[gdl_gallery title=”days-inn” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

De lækre hoteller – 4 Stjerner – (1100-1500 kr/nat i dobbeltværelse)

The Chamberlain Hotel (****)

The Chamberlain Hotel er ejet af Bryggeriet Fuller’s. Hotellet ligger derfor meget naturligt i forbindelse med en pub/restaurant, som en del af hotellet. Hotellet er hyggeligt og ligger centralt ved Tower Bridge. Der er rigtige gode togforbindelser og inden for få 100 meter, hvor undergroundstationerne Aldgate og Tower Hill befinder sig.

[gdl_gallery title=”the-chamberlain-hotel” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

Melia White House (∗∗∗∗)

4* hotel – Melia White House Hotel – Dette 4 stjernet hotel ligger centralt og tæt på Undergroundstationen “Euston Square.” Det er for dig, som gerne vil sove et godt sted i lækre omgivelser, venligt personale og inkl. wifi. Hotellet har fået 4,3 ud af 5 af brugerne. Laveste pris/nat:

[gdl_gallery title=”melia” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]