AFC Wimbledon - Plough Lane

AFC Wimbledon billetter

AFC Wimbledon billetter

Stort set alle fodboldfans i verden kendte Wimbledon FC, som lå syd for Themsen. Wimbledon FC blev i 80’erne og 90’erne kendt som “The Crazy Gang,” hvor spillere som Vinnie Jones og Dennis Wise spillede den hårde og kontante fodboldstil. Wimbledon FC blev i 2003 overtaget af en række investorer, som flyttede klubben 100km uden for London til Milton Keynes. Det var ikke specielt populært blandt fansene. Derfor oprettede fansene AFC Wimbledom, som i dag spiller på Ploug Lane – The Cherry Red Records Stadium (sponsornavn) i Wimbledon med plads til 9215tilskuere. Stadionet er faktisk parat til at blive udvidet til 20.000 tilskuere, hvis der bliver et behov på et senere tidspunkt. Klubben spiller i League Two – Engelske 4. bedste division.

På trods af den beskedne tilskuerekapacitet, så er der normalt ikke udsolgt til ligakampene. Wimbledon billetterne bliver sat til salg 3 uger før kampstart og til cup-kampe er det fra dag til dag.

Billetpriser: Wimbledon billetter koster £23-£35 for voksne afhængigt af placeringen på stadionet. Du kan dog også være heldig, at klubben køre med “Football for a fiver” – Altså billetter til kun £5 til nogle få kampe i løbet af sæsonen.

Køb billetterne her: https://www.afcwimbledon.co.uk/tickets/

Kontakt:

Hjemmeside: http://www.afcwimbledon.co.uk/

Kort over AFC Wimbledon – Plough Lane – Pubs – Tog