QPR billetter

QPR Billetter

Queens Park Rangers har store ambitioner, og klubben vil gøre alt for at rykke op i den bedste engelske liga igen. QPR har også stadig en spændende trup, som er ledet af Michael Beale . QPR spiller på Loftus Road, som kun har plads til 18.000 tilskuere. Loftus Road er dog en fed oplevelse, hvor man stadig kan opleve nostalgien på det intime stadion. Op til denne sæson har klubben endnu ikke udsolgt af sæsonkort og hvilket klubben har gjort de seneste sæsoner. Vil du have en chance til kampene mod topklubberne, så skal du købe medlemskab på klubbens egen side.

Køb via vores samarbejdspartner:

QPR KAMPE LIGA/CUP PRIS

20 Juli 2024

QPR - TOTTENHAM HOTSPUR

QPR billetter via qpr.co.uk

Der er forskellige måder at anskaffe sig QPR billetter på via QPR.co.uk. Vil du se mere end en kamp på Loftus Road kan du købe et Hoops Membership til £35 for sæsonen. Det giver dig mulighed for at købe til flere Championship kampe og giver dig £2 rabat pr. billet i forhold til General Sale(åbent salg). Har du kun brug for én billet, så kan du melde dig ind som international membership til £34 Her får du også £2 rabat på billetten, samt en masse andet lir. Du kan også satse på at billetterne til kampen kommer på General Sale, dvs at du kan købe billetten uden membership. QPR billetter har faste priser til hjemmekampene i The Championship – £37, £32, £27 og £24 alt efter hvor du vil sidde. Stadionet er ret lille, så selv ved de billigste billetter, kan man få ret god udsigt. Billetterne til Members bliver frigivet 6 uger før kampstart, mens billetterne til General Sale først bliver udbudt 4 uger før kampstart. Find og køb billetterne på QPRs hjemmeside.

Kontakt:

Tlf. Billetkontor: 08444 777 007 (hverdage: 9-17 og lørdag 9-12)
Hjemmeside: https://www.qpr.co.uk/

 Kort over QPR – Loftus Road – Pubs – Tog

Sådan kommer du til Loftus Road:

Du ankommer til “White City” underground station på Central Line. Når du kommer ud af stationen skal du dreje til venstre op til “Depot Road.” Drej endnu en gang til venstre ved “Depot Road.” Her fortsætter du lige ud og vejen bliver til “South Africa Road.” På denne gade ligger Loftus Road. Der er lidt under 1km fra stationen til Loftus Road