baggrund1-1024x6821
Londonklubber.dk

Chelsea trøjer 2020/21 fra Nike

Den nye Chelsea trøje 2020-21, som igen i år er produceret af Nike vil igen blive med sponsoren af den japanske dækproducent, Yokohama Tire. De tegnede for nogle år siden en £200m aftale, som vil løbe i 5 år.

Chelsea hjemmebanetrøje fra Nike 2020/21 blander det nyeste inden for atletisk innovation med finessen af ​​fin London skrædder-klasse.

Inspireret af Londons lange tilknytning til skræddersyning og deres udsøgte håndværk, tager Blues ‘nye hjemmetrøje sig ud i området for statement-shirting: en smart, tekstureret, moderne klassiker, der helt passer til hovedstadens mest stilfulde klub.

Ligesom Chelsea er vævet ind i stoffet inspireret af London-livet, hvor byens rige modearv er vævet ind i de nye trøjer. Den traditionelle blå er hævet af en subtil, fuld sildebenstrik og pyntet med skræddersyet blomstrer.

Chelseas trøje 20/21 består af den blå trøje, blå shorts og hvide sokker. Det smagfulde sildebensmønster dækker både skjorte og shorts, hvilket skaber en sofistikeret, struktureret effekt. Trøjen er indrammet af en dyb, mørkeblå krave og trim på ærmerne. Trimmen er med monogrammet “CFC.”

Fakta om materialet:

  • Dri-FIT er et åndbart, hurtigtørrende letvægts materiale, der leder fugt væk fra kroppen, så du altid holdes tør, komfortabel og fokuseret
  • Samme design, som spillerne bruger
  • Regular fit

Fremstillet i 100% polyester.

Chelsea trøjen 20-21 – Præsentationsvideo