Londonklubberne 13/14

Arsenal billetter

I sæsonen 13/14 har byen London hele seks klubber i den bedste engelske række, og det gør London til en af de største fodboldbyer i hele verden. Aviserne skriver spalte op og ned om fodbold, og det er altid muligt at få en live fodbold kommentar fra indbyggerne i byen.

De tre største Londonklubber er Arsenal, Chelsea og Tottenham. Arsenal har i denne sæson overrasket en del ved at ligge helt i toppen, og har spillet fantastisk fodbold. Manager Arsene Wenger har fået banket selvtillid og tro på sig selv ind i holdet, og måske kan klubben hjemføre mesterskabet til London i denne sæson?

Chelsea er et andet godt bud på et hold, der kan føre mesterskabet til London. Den portugisiske manager Jose Mourinho har styret sit hold med hård hånd, og Chelsea ligger i skrivende stund ganske fint i Premier League.

Det sidste af de tre store London hold, Tottenham har haft en noget sværere sæson, de fyrede nemlig tidligere på sæsonen deres træner, og erstattede ham med klubmanden Tim Sherwood, som siden har fået holdet på ganske fin kurs med muligheder for den Champions League givende fjerdeplads.

De tre resterende Londonklubber i Premier League frister alle en tilværelse i bunden af den bedste engelske række, ja faktisk er de tre blandt de fire nederste, og derfor ligner det uundgåeligt at byen må sige farvel til mindst en af Londonklubberne. Fulham har skuffet stort og ligger i skrivende stund sidst, lige nu er det svært at se en vej ud for dem. West Ham har ligeledes haft det rigtigt svært, men ligner en klub, der holder fast i spilkoncept og træner, og måske er det den rigtige løsning i kampen om overlevelse. Crystal Palace har fornyelig ansæt Tony Pulis, og det virker som om der er tro på tingene i lejren, men om det er nok til overlevelse må vi vente med at se.

Husk du altid kan sætte et sportsvæddemål på en af Londonklubberne hos bet365.