Ny livescore-app fra resultat.dk

Befinder man sig et sted i det danske land hvor man bliver forsinket eller forhindret i at se en bestemt fodboldkamp eller 25 andre sportsgrene har skaberne bag www.resultat.dk, LiveSport s.r.o., nu lanceret, efter lang, lang tids efterspørgsel en app (og snart også til android) til iphones hvor du kan følge dine yndlingskampe.

Denne applikation er gratis at bruge dowloade: Applikationen opdaterer automatisk livescore resultater synkront med resultat.dk.

Du har mulighed for at følge tabellerne samt nutidige, fremtidige og fortidige resultater. resultatdkapp1

Du kan indstille din applikation efter de kampe, sportsgrene og ligaer du ønsker at følge og ignorere resten.

Til dem der har en passion for at smide penge efter en bestemt kamp er det netop en fordel at opdateringerne er lige i øjet.

Dertil kommer brugbare værktøjer som odds, statistikker, indbyrdes møder (Head 2 Head(H2H)) og rige muligheder for at følge alle detaljer helt ned til sekunder hvor en kamp eller begivenhed hurtigt kan skifte.

Der er en feature, der hedder “Mine kampe” og det betyder at du kan markere de kampe du ønsker at følge på tværs af 26 sportsgrene. Det samme gælder bestemte ligaer på tværs af alle sportsgrenene. Applikationen husker dine valg til senere brug.

Jo mere du går op i sport desto bedre er netop en hurtig, informationsrig applikation der fortæller dig hvordan det går alle de danske stjerner hjemme og i udlandet.

Hvor langt er “Miss Sunshine” Caroline Wozniacki nået i en pågældende turnering, hvor er hun på ranglisten og hvornår skal hun spille næste gang? Hvad der sker i en specifik kamp kan ses og føles. Gule kort, udvisninger, straffespark, hjørnespark, straffekast, lodtrækninger og andre relevante informationer gives imens spillet er i gang.

Frem for at sidde foran sin PC, kan du følge resultaterne over alt – som tilskuer, på toilettet, i sommerhuset, på arbejdet, i toget eller i sengen.

Valget er frit! Må det bedste hold vinde!

Link til applikation: https://itunes.apple.com/dk/app/resultat-livescore/id751582902