COMMUNITY SHIELD 2015 | Arsenal – Chelsea på Wembley 2. august

Community Shield Wembley billetter - Ronnie Macdonald - flickr
Webmley Stadium - atomicShed - flickr
Webmley Stadium – atomicShed – flickr

The Football Association Community Shield (før kendt som Charity Shield) er den årlige finale mellem de regerende mestre, (Chelsea) og FA-cup vinderen (Arsenal). Arsenal vandt finalen i 2014, da klubben vandt sikkert 3-0 over de daværende mestre fra Manchester City. Det kan blive en helt speciel oplevelse for målmanden Peter Cech, som netop lige er skiftet fra Chelsea til Arsenal.

Kampen bliver spillet på mægtige Wembley, hvor der er plads til hele 90.000 tilskuere. Community Shield er en kamp de fleste ser frem til, da det er optagten til Premier League, men også en kamp, som viser styrkeforholdet mellem toppen af engelsk fodbold.

Community Shield har en historik helt tilbage til 1908-09. De mest succesfulde klubber i denne finale er Manchester United (16 vundne, 4 delte), Arsenal (12 vundne, 1 delt), Liverpool (10 vundne, 5 delte) og Everton (8 vundne, 1 delt).

Mere info om kampen og billetter gennem klubberne:

Generelt info og transport: http://www.wembleystadium.com/

Chelsea detaljer: http://www.chelseafc.com/

Arsenal detaljer: http://www.arsenal.com/

Billetter til Community Shield

Community Shield billetter kan være svære og ret dyre at fremskaffe. Begge klubber får hver 27.000 billetter tildelt til deres fans, som man kan ansøge om på hjemmesiderne. Det er dog tæt ved umuligt, at få fat i disse billetter, da begge klubber naturligvis tilbyder billetterne først til de trofaste fans, som har away-season ticket. Altså de fans som støtter op om klubben på deres udebaneture, herefter til Guld og Sølv medlemmerne. Når de har har fået, så er der ikke flere billetter i den pulje.

De resterende knap 50.000 billetter bliver givet til frivillige organisationer, samt en lille pulje til billetbureauerne.

Vil du købe billetter til denne kamp, så skal du købe hos et billetbureau. Vi har sammenlignet priserne fra vores skandinaviske og troværdige samarbejdspartnere i skemaet neden under:

[css3_grid id=’Community shield’]

 

Transport til Wembley: 

Tag Jubilee Line eller Metropolitan Line i undergrunden til Wembley Park. Stadion ligger fem minutters gang derfra.