Fodboldrejse til London i December

Fulham Billetter

cropped-WHL-panorama-red.jpg

Her er et priseksempel på en fodboldrejse til London, når man selv arrangerer. Her har vi taget udgangspunkt i weekenden 5., 6. og 7. december 2014 og indbefatter to Premier League kampe og en Championship kamp.

Her spiller:

Fredag d. 5. december: Fulham – Watford (kl. 19.45 UK-tid) på Craven Cottage

Lørdag d. 6. december: Tottenham – Crystal Palace (kl.15 UK-tid) på White Hart Lane / Alternativ – Millwall – Middlesbrough

og søndag d. 7. West Ham – Swansea – (kl. 13.30 UK-tid) på Boleyn Ground

 

Flybilletter og tog fra lufthavnen:

I dette eksempel er det billigst at tage afsted fredag formiddag og hjem mandag morgen med enten Easyjet eller Ryanair. Det kan gøres for i alt ca. 600 kr pr. person. Herudover kommer togbilletter fra og til lufthavnen på ialt ca. 300 kr. Så alt i alt kan det gøres for under 1000 kr. pr. person

Flybilletter til London – Brug evt. Momondo

Det er både nemt og billigt, at komme til London. Flybilletterne kan købes specielt billigt gennem EasyJet, RyanAir og til tider Norwegian.

København:  Easyjet – Norwegian – SAS – British Airways

Aalborg: Norwegian (direkte) – SAS – KLM – Cimber (Alle med 1 mellemlanding)

Aarhus: Ryanair

Billund: Ryanair

Transport fra Lufthavnen til Londons centrum

Stansted: Tog: Stansted Express (45 min) – National Rail (60 min) – Bus (90 min)

Gatwick: Gatwick Express (30 min) – Southern Railway (45 min) – Bus (90 min +)

Heathrow: Heathrow Express (15 min) – National Rail (60 min)

Fodboldbilletter:

Fredag d. 5. december: Fulham – Watford (kl. 19.45 UK-tid) på Craven Cottage

Her vil det højst sandsynligt være muligt at købe billetterne på åbent salg (General Sale) på Fulhams hjemmeside. Læs vores guide til køb af Fulham billetter. De koster ca. £30 stk (280 kr.).

Lørdag d. 6. december: Tottenham – Crystal Palace (kl.15 UK-tid) på White Hart Lane*

Dette er klart den sværeste kamp at skaffe billetter til, da det er et London Derby. Her kan du købe via klubbens hjemmeside, men du skal købe et medlemskab for at få lov til at købe til denne kamp. Medlemskab: £42 og Billet(Kategori C): £32-47 – Ialt Ca. 800 kr. Læs vores billetguide her. Der vil sikkert være få billetter på General Sale, men ikke så man kan sidde ved siden af hinanden – så slipper man med billetprisen.

Alternativt: Køb gennem vores samarbejdspartner til 823kr pr. billet – (pris 10. okt.)

Søndag d. 7. West Ham – Swansea – (kl. 13.30 UK-tid) på Boleyn Ground

Her er også en god chance for at kunne købe billetterne på åbent salg (General Sale) på West Hams hjemmeside.  Læs vores guide til køb af West Ham billetter.  Billetpris(Kategori B): £43-60 – (400-570 kr/stk)

Alternativt: Tjek vores skandinaviske samarbejdspartnere. Læs mere West Ham billetter. – Ca. 700kr.

* Alternativ til denne kamp, så spiller Millwall også hjemme om lørdagen mod Middlesbrough i The Championship. Her kan du købe billetter direkte på klubbens hjemmeside. Billetpris(Kategori B) £19-32 – (170-280 kr). Her er garanteret ægte engelsk fodboldstemning. 

Hoteller i London

Der er mange hoteller i London og det kan virke uoverskueligt hjemmefra. På denne tur, så kan man ikke undgå at skulle køre med underground (metroen) til de forskellige stadions. Det kan derfor være rart, hvis man bor tæt ved en underground station. Vi har lavet en liste over hoteller, som vi anbefaler. Det spænder fra 4 mands-værelser til 4**** hoteller. Se de anbefalede hoteller her:

1* hotel – The Strand Continetal – 3 overnatninger i 4 mands-værelser  til 735 kr./pr/person

3* Hotel – Days Inn Paddington – 3 overnatninger i dobbeltværelse til 1750 kr/ pris/person ved 2 personer.

Ellers søg hoteller her:

 

Pris på fodboldrejsen

Fly+tog = 1000 kr

Fodboldbilletter: Fulham: 280 kr – Tottenham: 800 kr /Millwall: 200 – West Ham: 450 kr = 950 kr til 1300 kr (Man kan jo vælge to kampe ud, så bliver det jo en del billigere)

Hotel: 750 kr / 1750 kr

Fodboldrejsen i alt: 2700 kr – 4050 kr alt efter hvilket hotel og fodboldkamp. Så kommer mad og andre fornøjelser oven i. 

Londonklubber ønsker dig god fornøjelse med at arrangere din næste fodboldrejse. Ellers kontakt os gerne. Vi hjælper kvit og frit.