Tak for sæsonen 15/16 – på gensyn i næste!

Kilde: http://www.whufc.com/
Kilde: http://www.whufc.com/

Tak for denne sæson, hvor der igen i år var besøgsrekord! Tak til alle Jer, som har brugt guiden. Jeg tilstræber altid på at gøre guiden mere udførelig og bedre! Hører gerne på ris og ros – Er der noget du mangler, så er du MEGET velkommen til at skrive til mig.

Sæsonen bød på både opture og nedture for londonklubberne.

Premier League:
Tottenham(3) kunne have brudt 21 års forbandelse mod Nordlondon-rivalerne fra Arsenal(2), som igen sluttede højere i tabellen.  I kommende sæson, så flytter West Ham til Det Olympiske Stadion og Tottenham skal også have ny midlertid hjemmebane, og alt peger på Wembley.

Chelsea(10), Crystal Palace(15), West Ham(7)

The Championship

De 4 londonklubber i The Championship klarede sig under forventet. Charlton endte med en nedrykning til League 1, mens QPR, Fulham og Brentford endte midt i tabellen.

League 1

Millwall var eneste klub fra London i The Championship. Millwall fik kæmpet sig op i Playoff og endte også på Wembley i finalen, men blev desværre klart slået. Millwall får selskab af  Charlton og Wimbledon i League 1 næste år, hvor forventningerne i Charlton og Millwall må være oprykning, mens Wimbledon er overlevelse.

League 2

Leyton Orient og Wimbledon havde begge en svingende sæson, mens Leyton Orient endte i midten, så tog Wimbledon sig sammen til slut og gik hele vejen og vandt oprykningskampen på Wembley i Playoff-finalen

Vi er klar med kampprogrammet for 2016/17 sæson så snart det bliver offentliggjort. Jeg forventer at det bliver midt i Juni.

På gensyn