Fodboldtur til London – De bedste pubber og barer i storbyen!

BUNGA BUNGA, Battersea - Darren Moloney - Flickr

Det er let at koble fodbold sammen med øl, drinks, musik, larm og højt humør og London er et rent mekka når det kommer til den slags. Uanset hvem du er tilhænger af vil sjov og ballade højst sandsynligt stå højt på programmet, når du rejser over for at støtte dit hold. London er i konstant udvikling, og hvert område har deres særpræg. Vi har samlet en liste over barer og pubber du kan besøge i metropolen.

BUNGA BUNGA, Battersea - Darren Moloney - Flickr

Billedekilde

BUNGA BUNGA, Battersea

BUNGA BUNGA er svaret på god og vild aften. Festlighederne har sat sit præg på hele London, og BUNGA BUNGA er efterhånden blevet et yderst populært sted. Man skal være opsat på fest og farver fra man træder ind af døren. Stedet er ejet af en brite, men italiensk-inspireret både mad og interiør. Navnet på baren er opkaldt efter Silvio Berlusconis orgier.

37 Battersea Bridge Rd, London

Nightjar, Shoreditch

Beliggende i “hotte” East London: Nightjar er baren du tager på hvis du er klar på fest, ballade, velsmagende drinks, dansende piger og drenge, høj musik, god stemning og i det hele taget bare en god aften. Nightjar er en speakeasy, og du har bedst chance for at komme ind, hvis du kommer tidligt og ikke er for mange ad gangen. Er I et hold gutter som tager afsted sammen, vil det være bedst at komme i hold. Dagen efter vil I nok være overbeviste om at I har haft den bedste aften man kunne forestille sig!

129 City Rd, London

The Shacklewell Arms, Shoreditch

På Kingsland Road i Dalston ligger Shacklewell Arms og det er her du kan finde lokalbefolkningen i dagtimerne, pubben ligner og lugter som en gammel traditionel engelsk pub, men pubben er mere end det; den bagerste del af bygningen har dansegulv og det er her at folk fra nær og fjern kommer for at få en garanteret sjov aften. Er du til DJs, bands eller akustisk solo? Det spiller ikke den store rolle, på Shacklewell Arms kan du nemlig både nyde en flirtende aften med kæresten eller danse natten lang. Hold øje med programmet online.

 71 Shacklewell Ln, London

Bounce, Holborn

Holborn ligger i det centrale London, og det er her finder vi Bounce! På Bounce kan du nyde en aften med vennerne, drinks og underholdning. Bounce har nemlig bordtennisborde, og hvis du allerede er i et sportsligt humør vil Bounce lige være noget for dig. Stedet er udstyret med 16 ping pong-borde og private værelser til eksklusiv leje. Stedet kan også prale af fremragende mad og især deres traditionelle italienske pizzaer som er bagt i stenovn er et sikkert hit. Bounce er et must for dem med en sporty konkurrencedygtig ånd!

 121 Holborn, London

The Butcher’s Hook, Fulham

På The Butcher’s Hook er du både garanteret lækker mad både til brunch, frokost og aftensmad. Hvis du er i nærområdet er restauranten et godt bud på en lækker gastronomisk oplevelse. Pubben er besøgt af lokale såvel som .

 477 Fulham Rd, London

The Breakfast Club

Med en lang kø udenfor kan alt godt tyde på at Breakfast Club er byens populæreste spisested, i hvert fald når det kommer til brunch. Går man forbi her lørdag og søndag er køen uendelig lang, uanset om solen skinner eller det regner. Stedet er kendt for deres cool image, lækre brunch, saftige burgere og så har stedet sin helt egen bar, som ligger i et separat lokale, kaldet King of Ladies Man.

(Battersea, London Bridge, Soho, Spitalfields, Angel, Hoxton)

Bodean’s BBQ

Bodean’s Smokehouse er en mindre kæde i London med et amerikansk BBQ-tema. Er du glad for kød, på tur med gutterne og på jagt efter en aften med amerikansk fodbold, hockey, generelt amerikansk sport grundet temaet, så det er ikke her du får din daglige fodbold feed, men det kan du til gengæld få på samtlige andre London-pubber. Bodean’s er kød med kød på og et must hvis du altså ikke er vegetar!

(Soho, Fulham, Balham, Clapham)

Hvis du trænger til mere inspiration til London-turen kan du på Expedias My Real London finde flere hemmelige pubber og gemte restauranter i London, og vil du selv tilføje eller dele dine oplevelser kan du også gøre det, det kræver blot at du opretter en bruger.

Af: Marie Falk Petersen