Om Londonklubber.dk

Londonklubber.dk er en guide til Londons bedste 12 professionelle fodboldklubber. Hensigten med guiden er, at give dig de bedste muligheder for at finde de billigste fodboldbilletter og give dig den bedste oplevelse i planlægning af turen, samt før og efter kampen. Siden arbejder uafhængigt af andre.

Der vil jævnligt bringes baggrundsartikler om klubberne i London. Derudover kan du også læse om klubbens historie, den engelske fodboldkultur, stadion, stadion tours, legender, spillere og kommende projekter.

Londonklubber.dk er skrevet af frivillige og har du lyst til at bringe din historie på siden er DU meget velkommen – kontakt os neden for.

Jeg vil give jer mine bedste rejsetips og giver jer samtidig muligheden for at gøre det samme.

[message_box title=”Jeg ELSKER engelsk fodbold og har gjort det lige siden, at jeg så Ian Wright score for Arsenal – med shortsene trukket helt op under armene – på det kæmpe 32tommer TV nede i min lokale fodboldklub. Jeg nærer samtidig en STOR passion for London, så en kombination mellem London og fodbold, så bliver det ikke bedre! Jeg har været i London langt over 30 gange og har set mange fodboldkampe i London. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til din næste fodboldrejse, et evt. samarbejde eller bare en fodboldsnak. Skriv i kontakt formularen neden under.” color=”red”]Johnny Stefansen – Indehaver af Londonklubber.dk[/message_box]

God læselyst og god fornøjelse med din næste fodboldrejse til London 

Johnny Stefansen Indehaver
Johnny Stefansen
Indehaver