Millwall

Millwall The Den
Londonklubber.dk på tur – Millwall – Derby

[tab]

[tab_item title=”Fakta om”]

Fakta om Millwall FC 

Transport til stadion

Den bedste måde at komme til stadionet på er ved at tage toget. South Bermondsey Railway Station er 5-10 minutters gang fra stadionet.

Andre togstationer i nærheden er New Cross og New Cross Gate, som er ca. 20 minutters gang fra stadion.

Nærmeste undergrundsstationer er Surray Quays og New Cross Gate på East London Line. Fra begge stationer er der ca. 20 minutters gåtur til The Den. Et andet alternativ er Canada Water på Jubilee Line, ca. 25 minutters gåtur.

[/tab_item]

[tab_item title=”Billetter”]

Millwall FC billetter

Stort set alle fodboldfans i verden kender klubben, som ligger syd for Themsen. Det er normalt ikke pga. at Poul Hübertz spillede i klubben i 2006-2007 sæsonen. En del af klubbens hardcore fans havde i en lang periode et kedeligt ry, da der altid var optøjer til klubbens kampe. Det sker heldigvis i sjældent grad i dag, da politiet møder talstærkt op til kampene på The Den. Millwall spiller i den engelske The Championship

Der plejer normalt ikke at være udsolgt til normale ligakampe. Millwall har et åbent billetsalg(general sale) til de fleste kampe. Du kan bestille Millwall billetter gennem Millwalls hjemmeside, købe billetter på stadionet eller via telefon +44 0870 403 3357. Du kan se Millwalls fulde kampprogram her. Vil du være helt sikker på billetter eller rejser mange sammen så køb evt. gennem vores samarbejdspartner, som du kan se i tabellen neden for.

Billetterne koster £22-£30 for voksne afhængigt af pacering på The Den og modstanderen.

Du skal registere dig på hjemmesiden og herfra kan du så købe din billet

Kontakt:
Tlf. Billetkontor: +44 020 7231 9999
Hjemmeside: http://www.millwallfc.co.uk/

 [/tab_item]

[tab_item title=”En dag i Millwall”]

Der er ikke meget at se i Millwall. Man kan på ikke kampdage tage en tur ud til The Den og gå en tur ved stadionet. Det er ikke alle dage man kan komme på stadion tour, Læs mere http://www.millwallfc.co.uk/tickets/Stadium-Tours.aspx.

Millwalls officielle klubbutik har åbent

Åbningstider:
Mandag – Lørdag 9.00am – 5.00pm

Kampdage:
Lørdag 9.00am – kick-off + efter kampen
i hverdage 9.00am – kick-off

[/tab_item]

[tab_item title=”Klubbens historie”]

Millwalls historie

De blå fra det sydøstlige London var i 1980erne en af de mest berygtede og frygtede klubber i engelsk fodbold. Det var ikke pga. deres fodboldhold men grundet klubbens hooligans. Det er dog nedtonet lidt i dag, men fansene er stadig frygtet på udebane.

Millwall (Rovers) blev grundlagt i 1885 af arbejderne fra J.T. Mortons dåsefabrik i området Isle of Dogs i Londons East End. Millwall har siden 1910 spillet på The Den – dog to forskellige stadions af samme navn. Det nuværende The Den blev bygget i 1993 og kan rumme 20.146 tilskuere. Klubben har næsten altid pendlet mellem The Championship og League 1.

Millwall billetter

Millwalls fans kaldte oprindeligt klubben “The Dockers,” men skiftede senere til “The Lions.” Løverne er også en del af Millwalls logo.

Millwall Bushwackers, hooligans, er det man oftest associerer Millwall med. De startede allerede i 1960erne. De var på deres højeste i 1980erne. Hooligansene tilhørte den yderste politiske højre fløj. I 2002 spillede Millwall mod Brimingham i semifinalen i ligacuppen, og tabte 2-1. Det tog Millwall fansene ikke alt for pænt, og der opstod store uroligheder i gaderne ude foran The Den. Bushwackers sloges med politiet og kastede brosten, mursten og fyrværkeri efter politiet. 45 politibetjente blev skadet under det time lange angreb fra fansene. Omkring 900fans deltog i urolighederne, som blev betegnet, som en af de værste i London.

Legender i Millwall

Tim Cahill, Hurlock, Possee, Hill, Keller, Weller, Rae, Harris, Sam Allardyce, Teddy Sheringham og Dennis Wise.

Danskere i Millwall

  • Jens Berthel Askou (Lejet fra Norwich)
  • Poul Hübertz (34 kampe – 9 mål)
  • Jimmy Nielsen (0-kampe)

Rivaler

Millwalls største rival er West Ham United. Det er et af de mest intense lokalopgør i England. De to klubber er for første gang i mange år i samme liga. De to klubber har spillet over 100 kampe mod hinanden gennem tiden. De to klubbers fans hader hinanden, og det har ofte udløst voldsomme episoder. Senest i 2009 på Upton Park. Efter kampen løb de to holds fans ind på banen og begyndte at sloges. Urolighederne fortsatte uden for stadionet, og mange blev kørt på hospitalet. I 2010 fik West Ham en bøde £115,000 og blev fundet skyldig i voldelige og provokerende opførsel af sine fans. Millwall blev frifundet. Tidligere West Ham manager Harry Redknapp har efter opgøret udtalt, at de to klubber aldrig skulle spille mod hinanden igen. Seneste episode var i sidste sæson, da West Ham rykkede ned fra Premier League. Holdet spillede på udebane mod Wigan. Da kampen var slut fløj et fly over stadionet med et banner efter sig med teksten: Avram Grant – Millwall Legend!

[/tab_item]

[tab_item title=”Hoteller”]

Anbefalinger til hoteller i London

Der er ufattelig mange hoteller i London, og det kan være en jungle og et sats at vælge et hotel i den engelske hovedstad. Man skal regne med at de fleste værelser er små og dyre i forhold til danske standarder. Det er dog muligt, at finde et hotel i den prisklasse og beliggenhed, som passer til dig. Det behøver slet ikke at være så dyrt! Det vi finder vigtigt i London er prisen og beliggenheden. De fleste af vores hotel-anbefalinger ligger centralt i London, så man kan gå til de fede centrale seværdigheder, spisesteder og shoppingsteder, samt at der ligger en undergroundstation tæt på, så man nemt kan komme til stadionet. Du kan læse om nogle af de steder, som vi anbefaler i London:

Læs om hotellerne her:

The Strand Continental (∗)

2* hotel – The Strand Continetal – Hotellet er det billige alternativ til vandrehjemspriser og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Det her hotel skal du booke, hvis du “bare” skal have et ok sted at sove og ikke forventer den vidt høje standard. Der er endda gratis morgenmad og værelserne er rene. Kan klart anbefales til drengeturen! Det er afprøvet! Laveste pris pr. nat

[gdl_gallery title=”strand-continental” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”100″]

The Strand Palace (∗∗∗)

3* hotel – The Strand Palace – Hotellet er et lækkert hotel nær Themsen og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Dette hotel har 4+ i brugeranmeldelser på hotels.com. Laveste pris/nat

[gdl_gallery title=”strand-palace” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”98″]

The Days Inn – Paddington (∗∗∗)

3* Hotel – Days Inn Paddington – Hotellet ligger i det populære Paddington, tæt ved Paddington Station, Hyde Park og Oxford Street. I dette område ligger mange fine turistklasse hoteller, som alle ligner hinanden. Værelserne er fine på dette hotel, hvor der også er tv og så er det incl. stor morgenmads buffet.  Der er gratis WIFI i fællesarealerne. Laveste pris på Dobbeltværelse pr. nat.

[gdl_gallery title=”days-inn” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”101″]

Norfolk Plaza (∗∗∗)

3* Hotel – Norfolk Plaza – Dette hotel ligger i en fredet bygning, beliggende i Paddington, hvor der både er travlt, men også rolige og små oaser af grønt. Receptionen, baren og loungen har en behagelig og afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder på satellit-tv og wifi. Paddington er en perfekt base, hvor du har hurtig adgang til alle områder af London. I området er også Paddington Station, hvor både tog og tuben afgår fra. Der er morgenmad med i prisen. Laveste pris pr- nat

[gdl_gallery title=”norfolk” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”99″]

Melia White House (∗∗∗∗)

4* hotel – Melia White House Hotel – Dette 4 stjernet hotel ligger centralt og tæt på Undergroundstationen “Euston Square.” Det er for dig, som gerne vil sove et godt sted i lækre omgivelser, venligt personale og inkl. wifi. Hotellet har fået 4,3 ud af 5 af brugerne. Laveste pris/nat:

[gdl_gallery title=”melia” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”102″]

 

[/tab_item]

[tab_item title=”Pubs”]

Før og efter kamp

En engelsk fodboldkamp starter altid et par timer før kampstart. Her mødes man på en pub nær stadionet. Der ligger en del pubs omkring The Den – Området i Millwall er dog IKKE et rart sted for selv den neutrale fodboldfan. Vil du ha’ øl før kampen, så find en pub nær “London Bridge” eller køb en på selve stadionet. 

[/tab_item]

[/tab]