Gæsteblog: QPR – Norwich

QPR billetter

En rejsereport fra W12 af kampen mellem QPR og kanariefuglene fra Norwich.

Denne gang var det min kære hustru, der stod for rejsen. Vi plejer at være heldige og få en masse point ved vores besøg. Denne gang hjalp det ikke. Målet synes, at være fortryllet og umuligt at få bolden ind i buret.

Turen foregik som sædvanlig med stor Ryan Air fra Århus, Stanstead Express osv. Det var lidt underligt, da at vi har valgt at bo i North Acton. Der er åbenbart krav til højere standarder, når konen er med end når jeg plejer at tage med gutterne. North Acton var ikke noget at skrive hjem om, men Hotellet var fint, og det var tæt på ”tuben” og kun to stop fra White City.

Vi havde bestilt QPR billetterne via QPRs hjemmeside i december og vi var heldige at få billetterne.

Lørdag morgen var vi hurtigt på scenen og konen fik shoppet. Derefter gik vi til Crown & Sceptre. Pubben blev heldigvis rigtig godt modtaget af konen. Efter et par ales og thailandsk mad til frokost, så det ikke ud til, at noget kunne gå galt. Fans fyldte efterhånden gaderne og pubben og håbet om en sejr eskalerede.

Det var en kold, men solrig dag. Vi gik rystende imod Loftus Road, købte et program, gik op på tribunen og tog vores pladser. Vi satte os på et meget køligt sæde. Der havde lange undertøj været god, man har ikke hang is, når du går til fodbold! Kampen begynder, men hvor er den atmosfære, der plejer at være her på Loftus Road? Er det for koldt eller kunne det være den tidlige kampstart?

Kampen bød på debut til de nye folk. Samba spillede en stabil kamp, og vil blive en kultfigur på Loftus Road. Han fik vist en smule af, hvad han kan og der kommer mere fra ham. Townsend så også godt ud, havde et godt drive og tror, ​​at han bliver en god forbedring til slutspurten. M’Bia arbejdede hårdt, men er på grænsen til det gule kort hele tiden. M’Bia og Jenas på midten. Taarabt, kan snørre et helt hold, men skal lære at slippe kuglen i tide og ikke altid forsøge at få sig en kontrakt med “long shot.” Mackie arbejder hårdt oppe foran, men desværre ingen naturlig målscorer. Vi må håbe at Remy kommer hurtigt tilbage efter sin skade. Kampen endte 0-0.

Kan vi ikke vinde disse kampe, hvordan skal vi så overleve i Premier League!?

Nok om kampen. Det sidste af weekenden blev brugt i Londons mere centrale dele i form af shopping og nogle pub besøg på de små steder omkring Covent Garden og Leicester Square.

Vi var heldige med vejret for en gangs skyld. Det var koldt, men solen skinnede trods alt.

C’mon U R’S

Jesper