baggrund1-1024x6821
Londonklubber.dk

Danmarks bedste guide til fodbold i London

[google-map-v3 width=”500″ height=”280″ zoom=”13″ maptype=”hybrid” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”da” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”true” addmarkermashupbubble=”true” addmarkermashupbubble=”true” addmarkerlist=”Crystal Palace – Selhust Park, 51°23′54″N 0°5′8″W{}2-default.png{}|Fulham – Craven Cottage, 51° 28′ 29.61″ N, 0° 13′ 17.9″ W{}1-default.png{}|Chelsea – Stamford bridge london{}1-default.png{}https://londonklubber.dk/premier-league/chelsea/|QPR – loftus road london{}1-default.png{}https://londonklubber.dk/premier-league/qpr/|Tottenham, Bill Nicholson Way, 748 High Road, London, Greater London N17 0AP, Storbritannien{}1-default.png{}|West Ham, Boleyn Ground, Green St, London E13 9AZ{}1-default.png{}|Arsenal, Emirates stadium{}1-default.png{}|Millwall, The Den, Zampa Road, London, SE16{}2-default.png{}|Charlton, Floyd Road, Charlton, SE7 8BL{}2-default.png{}|Brentford, Griffin park brentford{}3-default.png{}|Matchroom stadium Leyton{}3-default.png{}” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
*Rød – Premier League **Blå – The Championship ***Gul/Rød – League One 

Er du ved at planlægge en tur til London? Så er fodbold et MUST-SEE for alle, hvad enten det er en tur med drengene eller med konen. Shopping kan sagtens kombineres med fodbold i London. Atmosfæren og passionen i brittisk foldbold er en kæmpe oplevelse. Gaderne omkring stadionet summer af liv og aktivitet. Pubberne er fyldte fodboldglade mennesker og folk synger om deres helte.

Følg denne guide, hvor du får informationer om bl.a. billetter, før/efter kamp, rivaliseringshistorier, stadions og transport til Londons 11 bedste fodboldklubber fra Premier League til League 1.

Her er din komplette guide til fodbold i London – Klik her!
Det kan tiltider være svært at få billetter til Arsenal, Chelsea og de andre Premier League hold, men giv ikke op. Du kan stadig få en kæmpe oplevelse ved f.eks. at se Millwall på The Den med et fantastisk og fanatisk hjemmepublikum i ryggen.

Er det her ikke noget for konen, så sæt hende af ved Oxford Street, mens du er til fodbold…

London

Den engelske hovedstad er med sine 8 mio. indbyggere et kulturelt mekka og en af verdens fedeste metropoler! Her er shopping, musicals, koncerter og fodbold i verdensklasse!

Der er mange labre steder at shoppe. Det kan klart anbefales, at tage en tur forbi det hyggelige Carnaby Street, hvor der ligger en masse specialbutikker. I samme område ligger Regent og Oxford Street, som er de to største shoppinggader. Er man til det mere alternative og markedsagtige, så tag et smut forbi Camden Town, som ligger lige ved undergrundsstationen af samme navn.

Der er altid mulighed for at se musicals og gå til koncerter i byen. Koncerter vil naturligvis være bedst at bestille online hjemmefra, mens der er masser af muligheder for at købe musicalbilletter i en af de utallige billetstandere på Leicester Square.

London – Hvordan?

Der er ingen undskyldning for ikke at tage til London i dag. Der flyver efterhånden et fly til den engelske hovedstad fra hver større by i Danmark. Man kan flyve fra Aalborg, Aarhus, Billund og Kastrup. De billigeste flyselskaber er Easyjet(Kastrup) og Ryanair(Aarhus og Billund).

Der ligger 4 store lufthavne i byen. Heathrow, Gatwick, Stansted og Luton.

Easyjet flyver til både Gatwick og Stansted Airport, mens Ryanair kun flyver til Stansted Airport. Når du skal fra lufthavnen til Londons centrum kan du enten tage bus eller tog.

Du kan tjekke buspriser og tider her, Stansted Express (tog) og Gatwick express (tog)

London – Overnatning – hotel/hostel?

Du kan bo tæt ved din klubs stadion, men hvis det er en kombineret shoppe, shigtseeing og fodbold-tur, så kan det anbefales at bo tættere på centrum. Det vrimler med hoteller og hostels i byen og der er noget for enhver smag og behov.

Skal du med familien kan det anbefales at søge hoteller i det rolige Paddington. Der er en hyggelig atmosfære, tæt på tuben og hoteller af en god standard. Hotellerne koster ca. 900 kr./pr/nat/værelse.

Skal du på drengetur og ikke stiller de store krav til værelset udover at være i centrum og billigt. Så kan det Piccadilly Backpackers Youth Hostel få hundrede meter fra Piccadilly Circus anbefales. Det billigste værelse koster kun £12 pr nat/seng

Om forfatteren