Londonklubber.dk – Din guide til fodbold i London

Fodbold i London – Se fodbold live

Er du på jagt efter fodbold i London, så bør du overveje fodbold i London. Det er nemt, billigt og så er der rigtig mange muligheder for en god fodboldoplevelse.

Hos Londonklubber kan du selv arrangere fodboldrejser til London. Her spiller en række klubber både i Premier League, Championship, League One og helt ned til League Two. Det er store klubber som Arsenal FC, Chelsea FC og Tottenham Hotspur FC til kultklubberne Millwall FC og Brentford FC.

Men du kan være sikker på, at ligegyldigt om du vælger en fodboldkamp med Arsenal FC eller Brentford FC, så vil du opleve en stemning, som du ikke finder i Superligaen i Danmark. For selv de lavere rangerende hold har et fanatisk publikum, som gør alt for at bære deres lokale helte frem til en sejr.

Mulighederne på fodboldrejser til London er store. I denne guide har vi samlet intet mindre end 12 londonklubber + et ekstra stadion, som er intet mindre end Wembley. De fire største klubber i London målt på popularitet og titler er Chelsea, Arsenal, Tottenham og West Ham, men de mange andre klubber byder også store fodboldoplevelser, med klassisk engelsk stemning på stadion og masser af liv på pubberne før og efter kampene.

Der er mange fordele ved at tage se fodbold i London, og specielt det at du har mulighed for at se mere end én kamp på en weekend. Vi sammenligner har har rejseguides til fodboldklubberne sp du let kan planlægge en billig fodboldrejse til London og har gjort det det nemt og overskueligt at skaffe billetter til flere kampe. Så med lidt planlægning kan du både se Arsenal FC og Chelsea FC spille. Eller du kan vælge én af Premier League klubberne og så supplere med en kamp i en af de lavere rækker.

London – Fodboldbilletter

Velkommen til Danmarks bedste guide til fodbold i London

*Rød – Premier League **Blå – The Championship ***Gul/Rød – League One

Fodbold i London

Er du ved at planlægge en tur til London? Så er fodbold et MUST-SEE for alle, hvad enten det er en tur med drengene eller med konen. Shopping kan sagtens kombineres med fodbold i London. Atmosfæren og passionen i brittisk foldbold er en kæmpe oplevelse. Gaderne omkring stadionet summer af liv og aktivitet. Pubberne er fyldte fodboldglade mennesker og folk synger om deres helte.

Følg denne guide, hvor du får informationer om bl.a. billetter, før/efter kamp, rivaliseringshistorier, stadions og transport til Londons 11 bedste fodboldklubber fra Premier League til League 1. Der er i år 6 klubber i London som spiller i Premier League. Find Premier League billetter her på londonklubber.dk

Her er din komplette guide til fodbold i London – Klik her!
Det kan tiltider være svært at få billetter til ArsenalChelsea og de andre Premier League hold, men giv ikke op. Du kan stadig få en kæmpe oplevelse ved f.eks. at se Millwall på The Den med et fantastisk og fanatisk hjemmepublikum i ryggen.

Er det her ikke noget for konen, så sæt hende af ved Oxford Street, mens du er til fodbold… Du finder de billigste billetter til fodbold i London her

London

Fodbold i London - cropped-Chelsea-panorama-red.jpg
Fodbold i London

Den engelske hovedstad er med sine 8 mio. indbyggere et kulturelt mekka og en af verdens fedeste metropoler!
Her er shopping, musicals, koncerter og fodbold i verdensklasse!

Der er mange labre steder at shoppe. Det kan klart anbefales, at tage en tur forbi det hyggelige Carnaby Street, hvor der ligger en masse specialbutikker. I samme område ligger Regent og Oxford Street, som er de to største shoppinggader. Er man til det mere alternative og markedsagtige, så tag et smut forbi Camden Town, som ligger lige ved undergrundsstationen af samme navn.

Der er altid mulighed for at se musicals og gå til koncerter i byen. Koncerter vil naturligvis være bedst at bestille online hjemmefra, mens der er masser af muligheder for at købe musicalbilletter i en af de utallige billetstandere på Leicester Square.

London – Sådan kommer du til London med fly!

Der er ingen undskyldning for ikke at tage til London i dag. Der flyver efterhånden et fly til den engelske hovedstad fra hver større by i Danmark. Man kan flyve fra Aalborg, Aarhus, Billund og Kastrup. De billigeste flyselskaber er Easyjet(Kastrup) og Ryanair(Aarhus og Billund).

Der ligger 4 store lufthavne i byen. Heathrow, Gatwick, Stansted og Luton.

Easyjet flyver til både Gatwick og Stansted Airport, mens Ryanair kun flyver til Stansted Airport. Når du skal fra lufthavnen til Londons centrum kan du enten tage bus eller tog.

Du kan tjekke buspriser og tider herStansted Express (tog) og Gatwick express (tog)

Søg efter hoteller i London!

Du kan bo tæt ved din klubs stadion, men hvis det er en kombineret shoppe, shigtseeing og fodbold-tur, så kan det anbefales at bo tættere på centrum. Det vrimler med hoteller og hostels i byen og der er noget for enhver smag og behov. Vi har en stor side om Hoteller i London.

Skal du med familien kan det anbefales at søge hoteller i det rolige Paddington. Der er en hyggelig atmosfære, tæt på tuben og hoteller af en god standard. Hotellerne koster ca. 900 kr./pr/nat/værelse.

Skal du på drengetur og ikke stiller de store krav til værelset udover at være i centrum og billigt. Så kan det  få hundrede meter fra Piccadilly Circus anbefales. Det billigste værelse koster kun £12 pr nat/seng