QPR

Loftus Road panorama - Jack Tanner - Flickr
Loftus Road panorama – Jack Tanner – Flickr

[tab]

[tab_item title=”Fakta om”]

Fakta om Queens Park Rangers

 • Kælenavn: The R´s, QPR eller The Hoops
 • Grundlagt: 1882
 • Manager: Steve McClaren
  Stadion: Loftus Road – 18,360
 • Mesterskaber: 0
 • Kampprogram: Her
 • Billetter: Læs under afsnittet “QPR billetter”
 • QPR Fanbutik: QPR SUPERSTORE ved Loftus Road. Åbningstider: Mandag-Fredag (9-17), Lørdag(ikke kampdag – 9-17) og Søndag lukket
 • Kontakt:
  Tlf. Billetkontor: 08444 777 007 (hverdage: 9-17 og lørdag 9-12)
  Hjemmeside: http://www.qpr.co.uk/

Sådan kommer du til Loftus Road:

Du ankommer til “White City” underground station på Central Line. Når du kommer ud af stationen skal du dreje til venstre op til “Depot Road.” Drej endnu en gang til venstre ved “Depot Road.” Her fortsætter du lige ud og vejen bliver til “South Africa Road.” På denne gade ligger Loftus Road. Der er lidt under 1km fra stationen til Loftus Road.

[/tab_item]

[tab_item title=”QPR Billetter”]

QPR Billetter

Queens Park Rangers rykkede i sidste sæson ned fra Premier League. Klubben har dog store ambitioner, så klubben vil gøre alt for at rykke op i den bedste engelske liga igen. QPR spiller på Loftus Road, som kun har plads til 18.000 tilskuere. Loftus Road er dog en fed oplevelse, hvor man stadig kan opleve nostalgien på det intime stadion. I denne sæson har klubben allerede udsolgt af sæsonkort og derfor bliver der rift om de resterende pladser på stadionet. Vil du have en chance til kampene mod topklubberne, så skal du købe medlemskab på klubbens egen side. Du kan også købe via vores erfarne skandinaviske samarbejdspartnere. Læs mere neden for.

QPR billetter via qpr.co.uk

Der er forskellige måder at anskaffe sig QPR billetter på via QPR.co.uk. Vil du se mere end en kamp på Loftus Road kan du købe et Hoops Membership til £30 for sæsonen. Det giver dig mulighed for at købe til flere Championship kampe og giver dig £2 rabat pr. billet i forhold til General Sale(åbent salg). Har du kun brug for én billet, så kan du melde dig ind som international membership til £20. Her får du også £2 rabat på billetten, samt en masse andet lir. Du kan også satse på at billetterne til kampen kommer på General Sale, dvs at du kan købe billetten uden membership. QPR billetter har faste priser til hjemmekampene i The Championship – £37, £32, £27 og £24 alt efter hvor du vil sidde. Stadionet er ret lille, så selv ved de billigste billetter, kan man få ret god udsigt. Billetterne til Members bliver frigivet 6 uger før kampstart, mens billetterne til General Sale først bliver udbudt 4 uger før kampstart. Find og køb billetterne på QPRs hjemmeside.

Kontakt:

Tlf. Billetkontor: 08444 777 007 (hverdage: 9-17 og lørdag 9-12)
Hjemmeside: http://www.qpr.co.uk/

Rejser I flere sammen eller ønsker hotel med i pakken, så se vores samarbejdspartnere nedenfor.

QPR KAMPE LIGA/CUP PRIS

20 Juli 2024

QPR - TOTTENHAM HOTSPUR

 

[/tab_item]

[tab_item title=”En dag i QPR-land”]

Guide: En dag i QPR land!

Denne guide giver dig et indblik i, hvordan du kan opleve Queens Park Rangers på allertætteste hånd, når QPR ikke spiller hjemme, mens du er i London. The R’s stadion hedder Loftus Road og kan kun rumme godt 19.000 tilskuere. Det gør stadionet til det mindste i Premier League. QPR ejeren, Tony Fernandez, har planer om at bygge et nyt stadion med plads til 35.000. Planen om et nyt stadion er stadig på tegnebrættet.

Den nærmeste undergrundsstation hedder “White City.” Klubben holder til i det vestlige London. Ved “White City” holder den store Engelske TV-station, BBC, også til.

Hvad du skal se på en ikke-kampdag ved Loftus Road

 1. Ta’ et billede af Loftus Road gadeskilt!
 2. Stadion Tour på Loftus Road ved South Africa Road! 
 3. Besøg QPRs SUPERSTORE
 4. Afslut turen med et besøg på QPR-pubben “The Springbok”

HUSK! Kamera og et Day Travel Card til tuben!

Foto foran “Loftus Road” gadeskilt!

Du ankommer til “White City” underground station på Central Line. Når du kommer ud af stationen skal du dreje til venstre op til “Depot Road.” Drej endnu en gang til venstre ved “Depot Road.” Her fortsætter du lige ud og vejen bliver til “South Africa Road.” På denne gade ligger Loftus Road. Der er lidt under 1km fra stationen til Loftus Road.

[gdl_gallery title=”qpr-tube-station” width=”800″ height=”200″ ]

Loftus Road – Stadion Tours

For første gang er det nu muligt at få et kig inden for Loftus Road. QPR har nemlig gjort det muligt for fans og fodboldinteresseret at få en Stadion Tour. Touren er selvguidet via audio/visuel håndsæt. Her bliver du guidet rundt af selveste Ray Wilkins.  Du kan på touren se presserummet, omklædningsrummet og spillertunnellen osv. Touren koster £15.

Du skal dog bestille touren inden besøg, og det er heller ikke hver dag touren findes. Læs mere om Stadion Touren her

http://www.qpr.co.uk/news/article/061112-stadium-tours-460938.aspx

[gdl_gallery title=”rundt-om-loftus” width=”170″ height=”200″ ]

QPR Superstore

Et mekka for QPR fans! Du kan få alt hvad et QPR hjerte har brug for. Alt fra pynt til bilen til pynt til babyen! Et besøg værd!

[gdl_gallery title=”qpr-superstore” width=”800″ height=”200″ ]

The Springbok – QPR pubben

På South Africa Rd ligger QPR pubben, The Springbok. Den ligger på vejen mellem “White City” og “Loftus Rd.” Det er et hyggeligt besøg værd. Det er her, hvor mange QPR fans både varmer op til kamp og varmer ned efter kampen! En fed pub som emmer af fodbold og engelsk stemning!

[gdl_gallery title=”springbok” width=”800″ height=”200″ ]

Londonklubber.dk ønsker dig en god tur! Smid gerne en besked, hvis jeg har overset noget!

[/tab_item]

[tab_item title=”QPRs historie”]

QPRs historie

De blå og hvide fra Queens Park Rangers blev stiftet i 1882, som i første omgang som Christchurch Rangers. De kom dog hurtigt til at hedde Queens Park Rangers, da de fleste af spillerne kom fra området Queen´s Park i nordvest London. Klubben blev professionel allerede i 1889. I perioden frem til 1917 spillede klubben på 20 forskellige stadions, og først i 1917 begyndte klubben at spille permanent på Loftus Road. Loftus Road kan i dag rumme 18.360 tilskuere. QPR har tilbragt mest af deres tid i The Championship og League 1.

QPR eller The R´s har siden 2007 haft en turbulent periode med både ejerskifte og haft 11 forskellige managers. Neil Warnock førte før sæsonen The R’s op i Premier League, men siden har klubben skuffet og i Januar valgte klubben at fyre Warnock og ansætte Mark Hughes i stedet. I 2007 blev klubben købt af Formel 1 bosserne, Flavio Briatore og Bernie Ecclestone. De betalte £14mio for aktiemajoriteten og blev dermed de nye ejere. Allerede i julen 2007 købte den indiske stenrige erhvervsmand, Lakshmi Mittal, 20% af Flavio Briatores aktier. I august 2011 købte den malaysiske forretningsmand, Tony Fernandes, Ecclestones aktieandel for £35mio. I dag er det altså Tony Fernandes, som er formand.

Ray Jones var ét af QPR’s helt store talenter, men omkom på tragisk vis tidlig morgen d. 25. August 2007. Ray og to andre i bilen kolliderede med en bus og som et tegn på ære og respekt har Queens Park Rangers valgt at frede hans nummer (31). Han døde 3 dage før han blev 19 år.

Før og efter kamp

En engelsk fodboldkamp starter altid et par timer før kampstart. Her mødes man på en pub nær stadionet. Når du skal på Loftus Road kan det klart anbefales, at besøge “The Crown & Sceptre.” C&S er en vaskeægte R’s pub. Den ligger lidt skjult, og selv ikke mange QPR fans kender den. Stedet har en superhyggelig atmosfære med en old school indretning med bl.a. pejs, øl-have og fotos af R’s pryder væggene. Pubben har selvfølgelig Sky Sports i HD. Personalet er yderst venligt og man føler sig velkommen fra første sekund. Pubben ligger desuden tæt på stadionet. C&S ligger altså lidt skjult mellem Uxbridge Road og Goldhawk Road. En hyggelig måde at lade op til kampen på.

Legender i QPR

Paul Parker, Alan McDonald, Dave Clement, Phil Parkes, Les Ferdinand, Trevor Sinclair, Rodney Marsh og Ian Gillard

Danskere i QPR

 • Marc Nygaard
 • Sammy Youssouf

Bonusinfo – John “Faxe” Jensen scorede sit eneste mål for Arsenal mod netop QPR

 

Rivaler

The West London Derby er navnet på en fodboldkamp mellem to af enten Brentford, Chelsea, Fulham eller QPR. QPR ser Chelsea som største rival, dog er det ikke tilfældet den anden vej, idet Chelsea ser Arsenal, Tottenham og Man utd som deres største rivaler. Rivaliseringen er dog i 2011/12 sæsonen blusset op igen fra begge holds side. Efter nedrykning fra Premier League i 1996 var QPR ude af stand til at genoplive rivaliseringen indtil 2011, da QPR rykkede op i Premier League. I holdenes første møde i denne sæson på Loftus Road endte kampen 1-0 til QPR. Kampen var en ophedet affære og bød på to udvisninger til Chelsea og det var også i denne kamp, at Chelseas anfører, John Terry, blev beskyldt for racistiske tilråb mod QPRs Anton Ferdinand.

 

[/tab_item]

[tab_item title=”Hoteller”]

Der er ufattelig mange hoteller i London, og det kan være en jungle og et sats at vælge et hotel i den engelske hovedstad. Man skal regne med at de fleste værelser er små og dyre i forhold til danske standarder. Det er dog muligt, at finde et hotel i den prisklasse og beliggenhed, som passer til dig. Det behøver slet ikke at være så dyrt! Det vi finder vigtigt i London er prisen og beliggenheden. De fleste af vores hotel-anbefalinger ligger centralt i London, så man kan gå til de fede centrale seværdigheder, spisesteder og shoppingsteder, samt at der ligger en undergroundstation tæt på, så man nemt kan komme til stadionet. Du kan læse om nogle af de steder, som vi anbefaler i London:

Læs om hotellerne her:

The Strand Continental (∗)

2* hotel – The Strand Continetal – Hotellet er det billige alternativ til vandrehjemspriser og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Det her hotel skal du booke, hvis du “bare” skal have et ok sted at sove og ikke forventer den vidt høje standard. Der er endda gratis morgenmad og værelserne er rene. Kan klart anbefales til drengeturen! Det er afprøvet! Laveste pris pr. nat

[gdl_gallery title=”strand-continental” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”100″]

The Strand Palace (∗∗∗)

3* hotel – The Strand Palace – Hotellet er et lækkert hotel nær Themsen og så ligger det perfekt på “The Strand” nær Themsen og gå afstand til alt det fede i midten af centrum – såsom Covent Garden, Leicester Square, Trafalger Square osv. Dette hotel har 4+ i brugeranmeldelser på hotels.com. Laveste pris/nat

[gdl_gallery title=”strand-palace” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”98″]

The Days Inn – Paddington (∗∗∗)

3* Hotel – Days Inn Paddington – Hotellet ligger i det populære Paddington, tæt ved Paddington Station, Hyde Park og Oxford Street. I dette område ligger mange fine turistklasse hoteller, som alle ligner hinanden. Værelserne er fine på dette hotel, hvor der også er tv og så er det incl. stor morgenmads buffet.  Der er gratis WIFI i fællesarealerne. Laveste pris på Dobbeltværelse pr. nat.

[gdl_gallery title=”days-inn” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”101″]

Norfolk Plaza (∗∗∗)

3* Hotel – Norfolk Plaza – Dette hotel ligger i en fredet bygning, beliggende i Paddington, hvor der både er travlt, men også rolige og små oaser af grønt. Receptionen, baren og loungen har en behagelig og afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder på satellit-tv og wifi. Paddington er en perfekt base, hvor du har hurtig adgang til alle områder af London. I området er også Paddington Station, hvor både tog og tuben afgår fra. Der er morgenmad med i prisen. Laveste pris pr- nat

[gdl_gallery title=”norfolk” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”99″]

Melia White House (∗∗∗∗)

4* hotel – Melia White House Hotel – Dette 4 stjernet hotel ligger centralt og tæt på Undergroundstationen “Euston Square.” Det er for dig, som gerne vil sove et godt sted i lækre omgivelser, venligt personale og inkl. wifi. Hotellet har fået 4,3 ud af 5 af brugerne. Laveste pris/nat:

[gdl_gallery title=”melia” width=”150″ height=”150″ galid=”1″ ]

[afp id=”102″]

[/tab_item]

[tab_item title=”Pubs”]

QPR pubs i London

En engelsk fodboldkamp starter altid et par timer før kampstart. Her mødes man på en pub nær stadionet. Når du skal på Loftus Road kan det klart anbefales, at besøge “The Crown & Sceptre.” C&S er en vaskeægte R’s pub. Den ligger lidt skjult, og selv ikke mange QPR fans kender den. Stedet har en superhyggelig atmosfære med en old school indretning med bl.a. pejs, øl-have og fotos af R’s pryder væggene. Pubben har selvfølgelig Sky Sports i HD. Personalet er yderst venligt og man føler sig velkommen fra første sekund. Pubben ligger desuden tæt på stadionet. C&S ligger altså lidt skjult mellem Uxbridge Road og Goldhawk Road. En hyggelig måde at lade op til kampen på.

På South Africa Rd ligger QPR pubben, The Springbok. Den ligger på vejen mellem “White City” og “Loftus Rd.” Det er et hyggeligt besøg værd. Det er her, hvor mange QPR fans både varmer op til kamp og varmer ned efter kampen! En fed pub som emmer af fodbold og engelsk stemning!

http://www.timeout.com/london/bars-pubs/the-goldhawk

[/tab_item]

[/tab]