Londonklubber.dk på fodboldtur til London

Emirates - udenfor - panorama - londonklubber

Londonklubber.dk på fodboldtur til London:

Det blev endelig fredag d. 24. april. Dagen vi havde ventet på i laaaaang tid var endelig kommet. Det var over et år siden, at vi sidst havde været i London. Denne fodboldtur skulle vise sige at blive helt speciel med en oplevelse som vi sjældent glemmer. Vi skulle over at se to rigtig fede kampe – Millwall-Derby på The Den og ArsenalChelsea på Emirates.

[youtube height=”300″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=vS0oe9uHAdM[/youtube]

Planlægningen af turen startede allerede i juni 2014, da Arsenal.dk satte billetterne til salg og denne gang gik vi benhårdt efter Chelsea-kampen. Hos Arsenal Danmark kan medlemmerne købe billetter til de officielle billetpriser, og kan helt klart anbefales. Vi fik heldigvis alle tre billetter til kampen. Nu hvor topkampen var sikret, så var det bare at vente på at kampen blev fastlagt efter SKY-sports TV-plan, som er 1-2 måneder før kampstart. Da kampen var fastlagt kunne vi så begynde at søge efter endnu en kamp i London. Det vil næsten altid være muligt at se to kampe på sådan en tur. Millwall skulle også spille hjemme denne weekend og det var endda deres sidste hjemmekamp i sæsonen. Vi fik bestilt billetter til Millwall-Derby, denne kamp skulle gå hen og blive rigtig interessant.

Vi har de sidste par gange boet på The Strand Continental i det centrale London i Covent Garden. Det er ikke et 4* hotel, men billigt, rent og alt fungerer fint til en dregngerøvstur! Vi bestilte et tremands værelse for kun 800kr for 3 overnatninger. Billigt!

[list type=”check”]

  • Arsenal – Chelsea billet 800kr
  • Millwall – Derby billet 300kr
  • West Ham – Man City U21 30kr
  • The Strand Continental – hotel (3 overnatninger) – 800kr
  • Flybillet – Norweigian – 1400kr
  • IALT uden lommepenge og togbilletter i London – 3300kr *
    • *Flybilletten kan sagtens gøres billigere.

[/list]

Fredag: West Ham – Man City U21 – Boleyn Ground (2-1)

Patrick Vireira west ham

Vi ankom endelig til London og efter at han indlogeret os på hotellet ville vi ud at se Boleyn Ground/Upton Park for sidste gang inden West Ham skal have nyt stadion. Vi tog tuben ud til ”Upton Park” og gik derfra de få hundrede meter ned til det fascinerende stadion! Det var også her vi fik en oplevelse, som vi ikke troede vi ville få. Det viste sig nemlig at der var U21 kamp mellem West Ham og Man City. Vi købte billetterne til den kæmpe sum af £3. FEDT! Da vi kom ind på stadionet viste det sig, at selveste Patrik Vieira var træner for Man Citys U21 hold. Det var en kæmpe oplevelse for de omkring 200 tilskuere, som var mødt op til kampen.

Det var en kæmpe oplevelse og ikke en tanke vi havde haft hjemmefra. Derfor kan det kun anbefales at tjekke U21 kamp-programmet hjemmefra for U21 holdene, hvis man gerne vil ind og se et stadion billigt!

 

 

Lørdag: Millwall – Derby – The Den (3-3)

Millwall The Den

Efter en hård og våd nat i byen, så blev det lørdag og nu ventede der endnu en fed oplevelse syd for Themsen. Nu gjaldt det Millwall-Derby på The Den. Vi tog toget fra London Bridge til South Bermondsey – togstatioen ved Millwall FC. Vi havde undersøgt   hjemmefra, at selv hvis man er neutral fan, så kunne det ikke anbefales at gå på pub ude i det område grundet fan-problemer. Allerede på London Bridge stationen blev vi mødt af en horde af politifolk. Vi kom med toget ud til Millwall med vogne fyldt med Derby fans. Igen på statioen ude i Millwall var der en masse politi som fik alt til at forløbe fredligt og roligt. Vi gik direkte op til stadioenet og direkte hen til en af de mange burger-stande. ¼ pounders – fully loaded… (Burgere med masser af løg og eddike!!!)

 

Millwall skulle bruge en sejr for at have en chance for at redde livet i The Championship.Der var fantastisk stemning og det hjalp også at kampen bød på hele 6 mål heraf tre på straffespark. Fansene i Millwall emmer af drillerier. Der sad bl.a. en far med to børn på 8-9år. Faderen præsterede at trække bukkerne af en Derby spiller under afviklingen af et indkast, men drenge smed trøjerne ved scoringerne. Der var god stemning!

Kampen endte 3-3. Ved slutføjt styrtede publikum ud på banen og jagtede deres helte på banen. Det var en vild oplevelse.

 

Arsenal – Chelsea Emirates Stadium (0-0)

Londonklubber - Emirates

Turens formål og helt store højdepunkt var kampen søndag eftermiddag, hvor Arsenal tog imod Chelsea. Vi havde selvfølgelig fulgt med i de engelske aviser i dagene op til kampen. Det helt store samtaleemne var kampen mellem Wenger og José Mourinho. Wenger havde ikke vundet over Mourunhi i hele 12 kampe. Før kampen blev igen spenderet på vores absolutte favorit pub, ”The Twelve Pins,” hvor de viste Everton – Manchester United. Pubben var som sædvanlig helt proppet, stemningen var høj og alle samtaler handlede udelukket om fodbold. ”The Twelve Pins” har på kampdage taget alle møbler ud, så man bare står på gulvet skulder mod skulder – og mave til ryg – og drikker sin Guinness i plastikkrus! Det kan kun anbefales!

[youtube height=”300″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=DjKIswf_VbE[/youtube]

1 time før kampstart bevægede vi os med 1000vis af andre de 8-900 meter ned til Emirates. Turen fra pubben til stadion er også en oplevelse værd. Der er masser af steder, som sælger de ”fully loaded burgers,” samt stande med Arsenal merchandise.

Der var god stemning på Emirates og alle sad forventningsfulde. Kunne Arsenal tage tre point og måske stresse Chelsea i mesterskabskampen. Kampen bød kun på få chancer og højdepunkter. Kampen endte 0-0. Selvom kampen ikke var specielt velspillet, så er det altid en KÆMPE oplevelse, at følge sin klub på allernærmeste hold. Det kan kun gå for langsomt med at komme afsted igen. – Find din næste Arsenal billet her